foto

Milton Selzer

  • nar. 25.10.1918
    Lowell, Massachusetts, USA
  • zem. 21.10.2006 (87 let)
    Oxnard, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
1994 National Lampoon a škola akvalungu
1992 Slečna Rose Whiteová (TV film)
1988 Rukojmí pro vraha
Tapeheads
1987 Walker
1986 Sid a Nancy
1985 Mirrors (TV film)
1984 Síla lásky
Why Me? (TV film)
1981 Adventures of Nellie Bly, The (TV film)
No Place to Hide (TV film)
People vs. Jean Harris, The (TV film)
Tvář za milión dolarů (TV film)
1980 Dan August: The Jealousy Factor (TV film)
Vyzvednutí Titaniku
1979 Triangle Factory Fire Scandal, The (TV film)
1978 Modré límečky
The Evil
To Kill a Cop (TV film)
1977 Jiný muž, jiná šance
Kozoroh 1
1976 One of My Wives Is Missing (TV film)
1975 Hey, I'm Alive! (TV film)
Mr. & Ms. and the Magic Studio Mystery (TV film)
The Abduction of Saint Anne (TV film)
1974 Sex Symbol, The (TV film)
This Is the West That Was (TV film)
1973 Key West (TV film)
Lie, The (TV film)
Murdock's Gang (TV film)
1972 Awake and Sing! (TV film)
Billie zpívá blues
Jigsaw (TV film)
1971 Blood and Lace
Sam Hill: Who Killed Mr. Foster? (TV film)
1970 Along Came a Spider (TV film)
Crowhaven Farm (TV film)
1968 In Enemy Country
Legenda o Lylah Clarové
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
1965 Cincinnati Kid
1964 Marnie
1963 Yellow Canary, The
1962 The Farmer's Daughter (TV film)
1961 The Young Savages
1960 Fifth Column, The (TV film)
Na sever Aljašky
1959 The Last Mile

TV seriály

1994 Údolí princezen (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Zeď (S06E05)
Ztracený Amadeus (S05E18)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Year in the Life, A (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Hagen (TV seriál)
Scruples (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Harvey Korman Show, The (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Search (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Matt Lincoln (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Convoy (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Masks (S05E25)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Hocus-Pocus and Frisby (S03E30)
1961 'Way Out (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
Deadline (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace