foto

Brad Loree

  • nar. 5.7.1960 (58 let)
    Burnaby, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Blackburn Asylum
2014 Hallow Pointe
Lazarus
2010 Icarus
Mr. Hush
2009 Ruslan
2007 Vzpoura v Seattlu
2006 Dead Calling
2005 Dead Line, The
2004 Někdo to rád blond
Zeměmoří (TV film)
2003 X-Men 2
2002 Halloween: Resurrected
Halloween: Zmrtvýchvstání
Zabít je snadné
2001 Class Warfare (TV film)
Texas Rangers
Turbulence 3: Heavy Metal
2000 Dark Angel (TV film)
Moje matka je špion! (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
1998 Američtí draci
Dlouhá cesta domů (TV film)
Future Sport (TV film)
Útěk (TV film)
1997 Když je vrah na blízku
Profesionální lovec 2
1996 Expert
Oni (TV film)
1995 Power of Attorney
1994 Crackerjack
Timecop
1993 The Only Way Out (TV film)

TV seriály

2008 Lovci duchů (TV seriál)
No Rest for the Wicked (S03E16)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Údolí temnoty (S02E02)
Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
2002 Smallville (TV seriál)
Falešný rubín (S02E04)
1999 Milénium (TV seriál)
Seven and One (S03E19)
1997 Akta X (TV seriál)
Leonard Betts (S04E12)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Vzkříšení člověka (S02E02)
1994 Akta X (TV seriál)
Trojice (S02E07)

Dokumentární

2012 Contamination: A Convention Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace