foto

Alena Antalová

  • nar. 28.7.1972 (47 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Herečka Alena Antalová se narodila 28.7.1972 ve slovanské Bratislavě. Již od útlého věku se objevovala v různých televizních inscenacích. Absolvovala bratislavskou konzervatoř a poté vystudovala muzikálovou katedru brněnské JAMU. Od roku 1995 je členkou Brněnského městského divadla. Roku 1999 získala, za roli Markétky v divadelní inscenaci Mistr a Markétka, cenu Thalie jako talent roku.

V televizi jsme ji zatím mohli vidět třeba v ČETNICKÝCH HUMORESKÁCH, POJIŠŤOVNĚ ŠTĚSTÍ, KYTICI a nebo filmu SPOLEČNÍK.

Je vdaná za podnikatele Josefa Juráčka a mají spolu tři těti: nejstarší Alenku, pak Elenku a nejmladšího Honzíka.

kerm

Herecká filmografie

Filmy

2020 Veterán (TV film)
2019 Cirkus Metropol
Hodinářův učeň
Léto s gentlemanem
2003 Společník (TV film)
1993 Duo Zemganno (TV film)
1990 Vtáčia princezná (TV film)
1989 Barón (TV film)
Nastúp na svoj vlak (TV film)
1984 Čierny slnovrat (TV film)

TV seriály

2020 Jenny (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
Skokan (S03E09)
Tizian (S03E08)
další epizody (9)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
další epizody (6)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (10)
1995 Život na zámku (TV seriál)

Dokumentární

2013 Cizinec je našinec (TV seriál)

Divadelní záznam

2020 Lakomec (divadelní záznam)
2007 V jámě lvové (divadelní záznam)
2001 Mistr a Markétka (divadelní záznam)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
2014 Galashow s latinou 2014 (TV pořad)
Královny popu - Pocta legendám (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2008 Přísně tajné (TV pořad)
2007 Silvestr s četníky (TV pořad)
Vánoční posezení u muziky (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Zlatý oříšek 2000 (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(53)