foto

John Zaremba

  • nar. 22.10.1908
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 15.12.1986 (78 let)
    Newport Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Advice to the Lovelorn (TV film)
The Sophisticated Gents (TV film)
1979 The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Time Machine, The (TV film)
1977 Brothers
Death of Richie, The (TV film)
1975 Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
The Abduction of Saint Anne (TV film)
1974 Herbie a stará dáma
Manhunter (TV film)
1972 Válka mezi muži a ženami
1971 Scandalous John
1970 R.P.M.
1967 Ready and Willing (TV film)
1966 Follow Me, Boys!
1963 Srocení orlů
1962 Dangerous Charter
Moon Pilot
1960 Because They're Young
Hodiny odvahy
Key Witness
Vice Raid
1959 Battle of the Coral Sea
1958 Frankensteinova dcera
Juvenile Jungle
Power of the Resurrection, The
Tarawa Beachhead
The Case Against Brooklyn
The Saga of Hemp Brown
Young and Wild
1957 20 milionů mil od Země
Srazit a ujet
The Night the World Exploded!
Zero Hour!
1956 He Laughed Last
Houston Story, The
Ransom!
Reprisal!
The Power and the Prize
UFO útočí!
1955 5 Against the House
Apache Ambush
Cell 2455 Death Row
Chicago Syndicate
Tight Spot
1954 Lidská bestie
1953 The Magnetic Monster
1952 Young Man with Ideas
1950 Pirates of the High Seas

TV seriály

1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Family (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Rats Like Cheese (S01E08)
Instant Freeze (S01E07)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Broadside (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
No Time Like the Past (S04E10)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Bible: Starý zákon (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace