foto

Tony Wharmby

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda (TV film)
1996 The Rockford Files: Godfather Knows Best (TV film)
1994 Oběti zla (TV film)
1992 Být nejlepší (TV film)
Nebezpečná plavba (TV film)
1990 B.L. Stryker: Grand Theft Auto (TV film)
Coins in the Fountain (TV film)
Hlas srdce (TV film)
Kissing Place (TV film)
1989 To bude omyl (TV film)
1988 Desert Rats (TV film)
Memories of Manon (TV film)
1987 Kung Fu: The Next Generation (TV film)
1983 Tajemný protivník (TV film)
1982 Záhada Sedmi ciferníků (TV film)
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Till Death Do Us Part (S10E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Perennial (S16E19)
Once Upon a Tim (S16E14)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Close to Home (S05E08)
Honba za pokladem (S04E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Destiny's Child (S16E01)
Schůzka s osudem (S15E24)
Příliv (S15E11)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Agent (S04E03)
Loupež (S03E21)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útěk (S08E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hlasy (S15E08)
House Divided (S15E01)
Schůzka (S14E24)
další epizody (4)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Náprava kursu (S03E05)
Pohřební průvod (S02E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nepřátelský bojovník (S14E08)
V utajení (S14E01)
Rodina především (S13E24)
další epizody (4)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E11)
Já jo (S02E04)
Karneval smrti (S01E15)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Boj se stíny (S06E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zachránci (S13E08)
Zastavte krvácení (S13E01)
Země Nezemě (S12E24)
další epizody (5)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Útěk z vězení (S01E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Humbuk (S06E11)
Ještě jedna příležitost (S05E22)
Nultý den (S05E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hledači (S12E07)
Dvacet kilometrů (S12E01)
Cti otce svého (S11E24)
další epizody (5)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zvedá se železná opona (S05E11)
Splacený dluh (S05E04)
Rudý tým 2 (S04E19)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lepší andělé (S11E07)
Atentát (S11E01)
Ať uděláš cokoli (S10E24)
další epizody (4)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zlatý standard (S04E09)
Odepsaná kampaň (S04E04)
Dotek smrti (S03E21)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Radši se měj na pozoru (S10E10)
Ztraceni v moři (S10E04)
Nejvyšší zaujatost (S10E01)
další epizody (5)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Čest (S03E07)
Dům na pláži (S03E01)
Malý princ (S02E18)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nezvěstná, druhá část (S09E09)
Povaha lovce (S09E01)
Labutí píseň (S08E23)
další epizody (4)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vykoupení (S02E10)
Zvláštní zásilka (S02E04)
G. Callen (S01E24)
Super drbna (TV seriál)
Bolestný medailon (S03E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Posedlost (S08E06)
Nejhorší noční můra (S08E02)
Posedlost (S07E21)
další epizody (5)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Predátor (S01E03)
Super drbna (TV seriál)
Konec Disko koštěte (S03E10)
Říše Bassů (S02E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vyhnanci a příbuzní (S07E06)
Znovushledání (S07E02)
Vždy věrný (S06E24)
další epizody (5)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Chuckova pravá tvář (S02E07)
U konce s dechem (S01E17)
Někdo musí z kola ven (S01E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tichá noc (S06E11)
Země minulosti (S06E04)
Poslední muž (S06E01)
další epizody (5)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Padlý anděl (S01E05)
Super drbna (TV seriál)
Chuckův podnik (S01E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tulačka po hvězdách (S02E21)
Nevěsta bez kostí (S02E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Requiem (S05E07)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Dead Man's Blood (S01E20)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
Obr na kolejích (S02E01)
Muž na golfovém hřišti (S01E14)
O.C. (TV seriál)
The Man of the Year (S03E24)
The College Try (S03E22)
The Safe Harbor (S03E11)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Burning Man (E04)
O.C. (TV seriál)
The Disconnect (S03E09)
The Perfect Storm (S03E05)
The Shape of Things to Come (S03E02)
další epizody (6)
2004 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah That Almost Wasn't (S02E06)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
N1komu nevěř (S09E06)
2001 Akta X (TV seriál)
4-D (S09E04)
Dnes se nic významného nestalo II (S09E02)
Tři slova (S08E16)
další epizody (5)
2000 JAG (TV seriál)
Nezvěstné plavidlo (S05E22)
Čarodějnice z Gulfportu (S05E21)
Život nebo smrt (S05E13)
Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
1999 Providence (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Drsňák (S05E07)
Protivníci (S04E19)
Ničí dítě (S04E17)
1998 JAG (TV seriál)
Lid versus MacKenzieová (S04E09)
Ve výšce 30.000 stop (S04E07)
Martin-Bakerův klub (S04E05)
další epizody (10)
1997 JAG (TV seriál)
Ženský instinkt (S03E11)
Za statečnost (S03E08)
Bleší král (S03E05)
další epizody (8)
1993 Trade Winds (TV seriál)
Wild Justice (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Knock, Knock... Who's There? (S03E21)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
1976 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Akta X (TV seriál)
Příšery (S09E14)
Pod povrchem (S09E12)
Prozřetelnost (S09E10)
další epizody (6)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace