foto

Michael Maloney

  • nar. 19.6.1957 (62 let)
    Bury St. Edmunds, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The C Word (TV film)
2014 Born of War
Luna
2013 Léto v únoru
2011 Železná lady
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll
2009 Královna Viktorie
Margaret (TV film)
2007 Learners (TV film)
Srážka s kometou (TV film)
2006 Babel
I See You
Zápisky o skandálu
2005 Kisna: The Warrior Poet
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
Nová Francie
2003 American Reel
Domek na venkově
Jindřich VIII. (TV film)
Twelfth Night, or What You Will (TV film)
2002 Já a paní Jonesová (TV film)
2000 A Christmas Carol (TV film)
1998 Children of the New Forest (TV film)
Macbeth (TV film)
1997 Hysteria
Painted Lady (TV film)
Sex & Chocolate (TV film)
1996 Hamlet
1995 Othello
Signs and Wonders (TV film)
Trafford Tanzi (TV film)
Za zimního slunovratu
1993 Micky Love (TV film)
1992 Mr. Wakefield's Crusade (TV film)
1990 Hamlet
Opravdově, šíleně, hluboce
Relatively Speaking (TV film)
1989 Jindřich V.
Living with Dinosaurs (TV film)
1988 Maschera, La
1987 Scoop (TV film)
1986 Dangerous Kind of Love, A (TV film)
Sharma and Beyond
1984 Zkouška neviny
1983 Tartuffe or The Imposter (TV film)
1980 Věci po Richardovi

TV seriály

2019 Alien: Isolation (TV seriál)
Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Outrageous Fortune (S02E01)
2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Caustonští lvi (S20E04)
2017 Viktorie (TV seriál)
Víra, naděje a láska (S02E06)
2016 Paranoid (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Pátý (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
2015 River (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Utopia (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
2013 By Any Means (TV seriál)
Bílá královna (TV seriál)
War at First Hand (E05)
The Bad Queen (E04)
The Storm (E03)
další epizody (5)
Otec Brown (TV seriál)
Apollónovo oko (S01E05)
2012 Accused (TV seriál)
Tina's Story (S02E04)
Stephen's Story (S02E03)
Mo's Story (S02E02)
další epizody (4)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Predicting Murder (S01E03)
2010 Identity (TV seriál)
Inspektor Banks (TV seriál)
Ďáblův přítel - 2. část (S01E06)
Ďáblův přítel - 1. část (S01E05)
Law & Order: UK (TV seriál)
Sacrifice (S02E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Šílená Molly (S13E05)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lewis (S01E01)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 9 (S05E09)
2005 Je to soda (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vraždy v muzeu (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Believe Nothing (TV seriál)
Porota (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Love On a Branch Line (TV seriál)
1993 Comedy Playhouse (TV seriál)
Magic Grandad (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 The Bell (TV seriál)
1981 Kinvig (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Telford's Change (TV seriál)
1972 Late Night Theatre (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
2003 Let's Write a Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace