foto

Frank Brennan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 V mysli vraha
2014 Need for Speed
Pro dobrotu na žebrotu
2013 42
2012 Abraham Lincoln: Lovec upírů
Looper
Tajný agent v sukni
2010 Kazatelova dcera
2006 My Christmas Soldier
2000 Paranoia
Unshackled
1990 Shoot to Kill (TV film)
1988 Mask of Murder
1986 Dívka

TV seriály

2019 Brockmire (TV seriál)
Player To Be Named Later (S03E02)
2017 Manhunt (TV seriál)
Fruit of the Poisonous Tree (S01E03)
2014 Satisfaction (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 The Haves and the Have Nots (TV seriál)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Ghost World (S03E07)
2010 Army Wives (TV seriál)
New Orders (S04E09)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky