foto

Simon McBurney

  • nar. 25.8.1957 (60 let)
    Cambridge, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spojenci
V zajetí démonů 2
2015 Mission Impossible – Národ grázlů
2014 Kouzlo měsíčního svitu
Teorie všeho
2013 Pro ty, kteří už nemůžou vyprávět
2011 Jana Eyrová
Jeden musí z kola ven
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Robin Hood
2009 Boogie Woogie
2008 Labyrint lží
Vévodkyně
2007 Harry Potter a Fénixův řád
Zlatý kompas
2006 Poslední skotský král
Zbožňuju prachy!
2004 Human Touch
Manchurianský kandidát
2003 Rozverná mládež
Skagerrak
2002 Hra o smrti
2000 Eisenstein
1999 Inside-Out
Oněgin
1997 Bicycle Thieves
1994 Doktor Mesmer

TV seriály

2015 Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Rev. (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2013 Utopia (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Ořechový bál (S03E04)
2011 Borgiové (TV seriál)
Nikdo (S01E09)
Umění války (S01E08)
Maur (S01E03)
další epizody (5)
Rev. (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2010 Rev. (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)

Dokumentární

2016 John Berger or The Art of Looking (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2010 A Disappearing Number (divadelní záznam)
2007 Mizející číslo (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 A Disappearing Number (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace