foto

Joseph Conrad

  • nar. 3.12.1857
    Berdyčiv, Kyjevská gubernie, Ukrajina, Ruské impérium
  • zem. 3.8.1924 (66 let)
    Oswalds, Bishopsbourne, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Jeunesse - povídka
Výspa pokroku - kniha
1981 Le roman du samedi: L'agent secret (TV film) - kniha
1979 Apokalypsa - kniha
1973 Freya des sept îles (TV film) - kniha
1965 Lord Jim - kniha
1925 Lord Jim - kniha

TV seriály

2016 The Secret Agent (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace