foto

Brian Tee

  • nar. 15.3.1977 (40 let)
    Okinawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brian Tee sa narodil v japonskej Okinawe. Jeho otec pochádza z Kórey a matka je rodená Japonka, čo naznačuje rôznorodosť rodinnej kultúry. To, že jeho rodičia netrpeli prehnanou láskou k tradíciám potvrdzuje aj skutočnosť, že už v jeho dvoch rokoch sa rodina presťahovala do americkej Kalifornie, kde nakoniec aj vyrastal.

Vo svojich školských časoch sa stal Brian hviezdou futbalového tímu a touto formou sa začínal dostávať do povedomia okolia. Počas štúdií na strednej škole pracoval v rýchlom občerstvení, vďaka čomu zažil už v mladom veku ťažkú prácu obyčajných smrteľníkov. Vyštudoval vysokú školu (Berkeley) v Kalifornii. Vo voľnom čase sa už od mala venoval športu a bojovým umeniam.

Plynule rozpráva tromi jazykmi – Anglicky, Kórejsky a Japonsky. Pravdepodobne jeho doposiaľ najznámejšou stvárnenou filmovou postavou bol D.K. vo filme Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda. Neskôr stvárnil niekoľko vedľajších postáv v mnohých filmoch, ale aj úspešných seriáloch. Zahral si napríklad aj vo filme The Wolverine, po boku Hugha Jackmana.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beautiful Ones, The
2016 Želvy Ninja 2
2015 Jurský svět
Roswell FM
Unspoken: Diary of an Assassin
2014 Jeden Štědrý den (TV film)
Plačící muž
Příběh Gabby Douglasové (TV film)
2013 Anatomy of Violence (TV film)
Wedding Palace
Wolverine
2010 Řetězová zpráva
2009 Deadland
2007 Pandemie (TV film)
2006 All In
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
2005 Finty Dicka a Jane
2004 Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
2002 Austin Powers - Goldmember
Údolí stínů

TV seriály

2017 Chicago Med (TV seriál)
Love Hurts (S02E23)
White Butterflies (S02E22)
Deliver Us (S02E21)
další epizody (15)
Chicago P.D. (TV seriál)
Emotional Proximity (S04E16)
Chicago Fire (TV seriál)
Deathtrap (S05E15)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Inherent Bias (S02E07)
Alternative Medicine (S02E06)
další epizody (22)
Chicago P.D. (TV seriál)
Made a Wrong Turn (S04E02)
Justice (S03E21)
Forty-Caliber Bread Crumb (S03E17)
další epizody (5)
Chicago Fire (TV seriál)
The Sky Is Falling (S04E13)
The Path of Destruction (S04E11)
The Beating Heart (S04E10)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Fallback (S01E03)
iNO (S01E02)
další epizody (4)
Zoo (TV seriál)
First Blood (S01E01)
Chicago P.D. (TV seriál)
The Three G’s (S02E19)
2014 Legenda (TV seriál)
Na vlastní pěst (S01E05)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
2012 Grimm (TV seriál)
Bad Teeth (S02E01)
Woman in Black (S01E22)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
2008 Havárie (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
2005 Hledaní (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Flipside (TV seriál)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Rodina (S05E06)
1999 Passions (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace