Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vždycky je velká škoda,když se talentovaný tvůrce,kterým bezpochyby Shana Feste je, zahrabává v tuctových romanťárnách.Na druhou stranu,i přesto,že Endless love na sebe vrší snad všechny myslitelná klišé (beznadějný romantik s temnou minulostí,odstrčená kráska,přísný otec,chápavá matka,mrtvý sourozenec,...) dá se bez větších problémů vydržet a osobně jsem se párkrát přistihl,že hlavním hrdinům i celkem fandím.Co víc,byl jsem v hlavní roli ochoten akceptovat neherce Pettyfera,které normálně nemůžu vystát a to je pro mě asi největší překvapení celého filmu...60% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Dokonce i v rámci dané kategorie překvapivě sterilní a nezajímavý film, ve kterém jsem ani jednomu z těch dvou jeho city příliš nevěřil. Vše jede podle té nejotřepanější šablony, ze které ani nesnaží uhnout stranou. Což by nutně nemuselo vadit, pokud by film nabízel něco jiného jako kompenzaci. Sympatickou dvojici, humor, dobře napsané dialogy, zajímavou filmařinu, nějaké echo, které by probudilo něco z mých vlastních vzpomínek na první nebo třeba i druhou lásku, netradiční úhel pohledu, třeba víc skrz ono stigma rodinné tragédie, prostě cokoli. Bohužel tu nic takového není a jedinou zajímavou a dobře zahranou figurou zůstává Bruce Greenwood jako otec, jehož motivace je logická, pochopitelná, a u něhož jediného lze vypozorovat nějaké uvěřitelnější emoce a reakce, byť ne vždy ty správné. ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně trochu mimo... Téměř všechny postavy a jejich charaktery byly naprosto nepochopitelné. Kluk, žádný krasavec, co má zjevně mindráky z toho, že mu utekla máma, a pro ránu nejde daleko, aby se z toho vybil. Řekne si, že sbalí nejhezčí holku ve škole, která je ale případ sama o sobě. Ta celou střední nemá páru o tom, co je studentský život a zjevně o něj ani tolik nestojí. Když však potká tohohle pana úžasnýho, tak je z ní najednou děsná pařmenka, co touží po lámání všech pravidel. Ne jen že se se svým princem skoro hned vyspí, ale dokonce je do něj tak děsně zabouchlá, že všechno ostatní hodí do koše, i když pochybuju, že by si s panem úžasňákem ve skutečnosti vůbec měla co říct... No nevěřila bych tomu, i kdybych měla zavázané oči a neviděla Gabrielliny umělé "sexy" pohyby. Dle mého to nadzdvihával jediný charakter, který byl alespoň trochu uvěřitelný a měl něco do sebe... a to je Jadin otec. Jinak zlé, zlé, zlé. P.S.: a jinak mi přijde docela vtipný, že v tom filmu vypadá Alex Pettyfer asi tak o deset let starší, než Gabriella Wilde, i když je ve skutečnosti o něco mladší :-D ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Ten klkuk umí bejt hezkej... ale tady mi úplně jako krasavec nepřišel... A dělají to hlavně vlasy! Kotlety obzvlášť... No... Ta holka má děsně dlouhý ruce a nohy... až to ruší... a kromě téhle vizuální stránky... jako hezký to je... ale proč se dělaj tyhle remakey nnetuším... Zbytečně vyhozený prachy... Jako průlomové dílo kinematografie se to označit nedá... I přes komplikovaný vztah s otcem a predikci okolí... Pro mě opět v kategorii nenadchne-neurazí... ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Asi se nedá komentovat něco, co se točí furt dokola, nemá to žádný nápad navíc a končí to úplně stejně. Obyčejný romantický film spíš pro ty mladší, dospívající, spoustě lidem (teda holkám) určitě připadne roztomilý, úžasně romanticky laděný, mě naopak rozesmutnil, ale oblíbila jsem si díky tomuto filmu jeden song, který zde zazněl. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama