foto

Jan Drnek

  • nar. 12.6.1988 (31 let)
    Čelákovice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Ženy v běhu
2017 Bajkeři
2016 Bezva ženská na krku
2011 Vesnice roku (studentský film)

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Garážový výprodej (S01E14)
Jak najít čichotupce (S01E11)
Rozhuda (S01E10)
další epizody (4)
Modrý kód (TV seriál)
Útěky (S02E82)
Rána (S02E81)
Na jezeře (S02E36)
další epizody (4)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nemoci a pomoci (S05E42)
Odjezd bez loučení (S05E41)
Zapomenuté děti (S05E40)
další epizody (12)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Všechno jde, když se chce (S02E34)
Dárek (S02E33)
Přepadení (S02E08)
další epizody (12)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Ochočení chlapi (S04E12)
Spolubydlící (S03E42)
Matka a dcera (S03E41)
další epizody (14)
Vyšehrad (TV seriál)
Zápas (E10)
Škodovka (E05)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
další epizody (14)
Vyšehrad (TV seriál)
Kabelka (E04)
Roman (E03)
Zápisné (E02)
další epizody (4)
2015 Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Derby (S01E15)
Lovecká sezona (S01E14)
další epizody (16)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Prohra (S03E14)
Odhalení (S03E13)
Kikina (S03E08)
další epizody (16)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
O lyrickém zloději (E09)

Dokumentární

2015 Očima fotografky
2014 Ústečák (TV film)
2011 Hořelo, má panenko (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Donšajni