Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Účastníci kurzu společně s atestovanými doktory řeší vážná zranění z havárie vojenského vrtulníku. Jeho pilot z nehody vyšel celkem dobře, ale do nemocnice ho přivezou z jiného důvodu. David si jenom obtížně zvyká na svou novou vrchní sestru Alici. Pak velmi nečekaně zakončí případ pacientky Světlany, kterou dostal k ošetření. A frekventanti dostanou od Jelena hodně těžký úkol, který má rozhodnout o jejich dalších osudech. Nakonec ale kurz musí opustit jeden z nich z docela nečekaných důvodů. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku povedený díl s netradičním řešením, ale kdo ví, zda by byl happy end ve skutečnosti :-). Ale co se týká prohlížení rtg snímků a skenů z CT a MR na tabletu, tak to je věc, která mě neskutečné sere a je to jen zbožné přání tvůrců (něco jako diagnostický monitor jim nic neříká). ()

patti1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po rozpacích z prvního dílu, který se mi nelíbil, jsem zvažovala, jestli se dívat dál. Dala jsem tomu ještě šanci, na postavy a prostředí jsem si celkem zvykla, a začala hodnotit o něco výš. Zápletka se Světanou a hlavně její vyřešení mi ale přišly hodně přitažené za vlasy. ()

eMejla odpad!

všechny recenze uživatele

Ten zlotřilý Lukašenko, měli by ho svrhnout. Takže tahle stupidní "ordinace v zelené zahradě" má diváka vychovávat v politických tématech? Co to tam ti scénáristi hulí za sračky, to musí být fakt síla. ()

RiMM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To akože fakt ? Za každú cenu z Lukašenka spraviť diktátora ? Vymývanie mozgov cez seriál ? Depresívne kulisy, všetko hnusne tmavé s umelým osvetlením, zelené jak žaba a do toho Americká propaganda. Až sa čudujem hercom, že na také niečo pristúpili. ()

Reklama

Reklama