foto

Kareem J. Grimes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Shepard
2019 Nineteen Summers
2018 The Basement
Throwback Holiday
2017 Brannan & the Monosexuals: Double Booked
Love by the 10th Date (TV film)
2016 Diva Diaries
Muslimah's Guide to Marriage
2011 The Love You Save (TV film)
2010 Legendary
Perfect Combination
2008 A Good Day to Be Black & Sexy
2007 Love... & Other 4 Letter Words
2005 Mariňák
What's Bugging Seth
2004 Těžké časy
2001 Too Legit: The MC Hammer Story (TV film)
Tvrďák
2000 Killjoy
1991 Chlapci ze sousedství
Za každou cenu

TV seriály

2020 Fotbalový talent (TV seriál)
Decisions (S02E16)
The Art of Peer Pressure (S02E13)
Only Time Will Tell (S02E12)
další epizody (5)
S.W.A.T. (TV seriál)
Knockout (S03E15)
2019 Fotbalový talent (TV seriál)
Life Goes On (S02E08)
Never No More (S02E03)
Hussle & Motivate (S02E01)
další epizody (7)
Grown-ish (TV seriál)
New Rules (S02E03)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Umění války (E05)
The Family Business (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1000 joulů (S02E10)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Cuchillo (S01E02)
Star (TV seriál)
The Winner Takes It All (S02E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pán šelem (S14E22)
2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Fate's Right Hand (S06E01)
2014 Mulaney (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Starvation (S05E12)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola v sudu (S08E18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední hřebíček (S03E15)
2010 My Roommate The (TV seriál)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Game Face (S07E05)
Money Shot (S07E03)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Gentleman vždy vede (E04)
Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Man Inside (S05E07)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
The Hole-in-the-Wall Gang (S02E05)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Seventeen (S01E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Komplexní hodnocení (S01E22)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zlomek vteřiny (S05E02)

Dokumentární

2006 Jarhead Diaries

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky