foto

Annie Fitzgerald

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bling Ring: Jako VIPky
2003 Nejlepší je to na sněhu
1998 Phoenix
1997 Démon
Men
1995 Terror in the Shadows (TV film)
1994 Rukojmí

TV seriály

2018 Ostré předměty (TV seriál)
Falling (E07)
2017 Sedmilhářky (TV seriál)
Horoucí láska (S01E06)
Bloodline (TV seriál)
Part 24 (S03E01)
2015 Noční směna (TV seriál)
Need to Know (S02E07)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola v sudu (S08E18)
2012 Private Practice (TV seriál)
And Then There Was One (S05E19)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
Musíme odsud pryč (S04E09)
další epizody (6)
Myšlenky zločince (TV seriál)
From Childhood's Hour (S07E05)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Underground Job (S03E10)
Chirurgové (TV seriál)
Dokonalá náhoda (S06E16)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Sešlost (S02E03)
Náprava škod (S02E01)
Pohotovost (TV seriál)
Odtud až k rodičovství (S13E17)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Viagra nade vše (S01E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední věci (S06E24)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Podkladový nátěr (S05E01)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

TV pořady

1984 Kids Incorporated (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace