foto

Vincent Fuentes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alita: Bojový Anděl
2018 Chladné přijetí
2014 Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
2013 Machete zabíjí
2012 The Iceman

TV seriály

2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Něco krásného (S04E03)
Dýchej (S04E02)
Kouř (S04E01)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Lucerna (S03E10)
Pád (S03E09)
Off (S03E06)
další epizody (4)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Klik (S02E10)
Na komoru (S02E09)
Fifi (S02E08)
další epizody (4)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Head Games (S03E01)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Santa Sangre (S02E10)
There Will Be Blood (S02E09)
The Last Temptation of Richard Gecko (S02E08)
2014 Killer Women (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky