foto

Michael Mando

  • nar. Quebec City, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Mando,narozen v Québecu, největší provincii v Kanadě. Michael je herec režisér, spisovatel. Má dva  bratry,mladšího a staršího. Jeho rodina hodně cestovala, žili celkem ve čtyřech kontinentech, eseti městech a 37 domech. Kolik umíš jazyků, tolikrát jsi člověkem - Michael umí francouzsky, anglicky a španělsky. Byl také velký sportovec, hrál americký fotbal, hokej (je to Kanaďan) a taky kopanou. Jeho přáním až vyroste bylo stát se spisovatelem nebo sportovcem.Ale Michael byl kolem dvaceti let střelen do kolene a tak musel uvažovat o něčem jiném, než-li o sportu. Michael si vybral University of Montreal in International Relations, kde chvíli studoval, poté si ale zvolil herectví.

Michael Mando, znám hlavně díky video hře Far Cry3, hrál na začátku kariéry hlavní postavu ve dvou divadelních představeních v Montrealu, za které byl opravdu chválen. Následkem toho bylo založení Red Barlo Productions. Jako herec začal v mnoha seriálech - Agentura Jasno (Chuy), Flashpoint (Felipe), Most (K9), Hranice (Marco), Král (Esteban DeMarco), The Killing, Dívka odjinud. První filmy byly V síti lží, Conditional affection (kraťas z produnce Red Barlo Production), Poslední templář, Territories. Největší ohlas má Michael ve video hře Far Cry 3, kde ztvárnil výborně napsanou postavu, záporáka Vaase Montenegra. Natočena byla i upotávka /dokument pro tuto hru The Far Cry Experience, kde svým skvělým výkonem překonal i herce, známého třeba z Kick-Ass, Christophera Mintz-Plassera. Tato, v pořadí druhá herní postava jej opravdu hodně proslavila .Od té doby dostává další a další role, teď již i velkých filmech (Elysium, The Colony).

Michal "Psychopat no.8" Kroča

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spider-Man: Homecoming
2014 My Name Is Sandy
2013 Elysium
Kolonie
Make Your Move
2012 Good Lie, The
Pregnancy Project, The (TV film)
2010 Territoires
2009 Poslední templář (TV film)
V síti lží (TV film)

TV seriály

2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Lantern (S03E10)
Fall (S03E09)
Slip (S03E08)
další epizody (6)
2016 The Crossroads of History (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Klick (S02E10)
Nailed (S02E09)
Bali Ha'i (S02E06)
další epizody (7)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Pimento (S01E09)
Hero (S01E04)
Nacho (S01E03)
další epizody (4)
2014 La marraine (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
Knowledge of Causes, and Secret Motion of Things (S02E07)
To Hound Nature in Her Wanderings (S02E06)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Entangled Bank (S01E08)
Variations Under Domestication (S01E06)
další epizody (7)
2012 The Far Cry Experience (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Off the Reservation (S02E08)
2011 Kingová (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Pouštění žilou (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)

TV pořady

2016 Talking Saul (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace