foto

Al Gore

  • nar. 31.3.1948 (71 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zvláštní vztahy (TV film) - a.z.
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
2007 Futurama: Benderovo parádní terno (video kompilace)
2001 Talking to Americans (TV film)
2000 The Final Days
1993 1993 Environmental Media Awards (TV film)

TV seriály

2018 The Looming Tower (TV seriál) - a.z.
2009 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2004 Tanner on Tanner (TV seriál)
1999 Futurama (TV seriál)

Videa (1)

  • Video © Pathé Distribution
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:FRA
    Rozhovor 21 - Al Gore
    01:12
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky