foto

Carl Lange

  • nar. 30.10.1909
    Flensburg, Německá říše
  • zem. 23.6.1999 (89 let)
    Ostfildern, Baden-Württemberg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Die Karpfenschlacht (TV film)
1978 Geist der Mirabelle. Geschichten von Bollerup, Der (TV film)
1973 Schloß Hubertus
1972 Der Radweltmeister (TV film)
Křik černých vlků
Pueblo-Affaire, Die (TV film)
1971 Das Herz aller Dinge (TV film)
Die Münchner Räterepublik (TV film)
Kapitän, Der
Liebe ist nur ein Wort
Narrenspiegel (TV film)
Unverbesserlichen und ihr Stolz, Die (TV film)
Verliebte Ferien in Tirol
1970 Der Pfarrer von St. Pauli
Inspektor Perrak greift ein
Ludwig van Beethoven: '...in allem streng die Wahrheit' (TV film)
Täter auf der Spur - Froschmänner, Dem (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1969 Das Trauerspiel von Julius Caesar (TV film)
In einem Monat, in einem Jahr (TV film)
Liebe, Love, l'Amour (TV film)
Sir Basil Zaharoff - Makler des Todes (TV film)
1968 An Einzeltischen (TV film)
Romeo und Julia auf dem Dorfe (TV film)
Smrt v červeném jaguáru
1967 Der öffentliche Ankläger (TV film)
Der Prozeß der Jeanne D'Arc zu Rouen (TV film)
Die blaue Hand
Die Letzten (TV film)
Hadí jáma a kyvadlo
König Ödipus (TV film)
Mittsommernacht
1966 Der Fall Jeanne d'Arc (TV film)
Fall Mata Hari, Der (TV film)
Im Jahre Neun (TV film)
Jan Himp und die kleine Brise (TV film)
Pontius Pilatus (TV film)
Wie wär's, Monsieur? (TV film)
1965 Acht Stunden Zeit (TV film)
Corrida pour un espion
Der Neue Mann (TV film)
Duell vor Sonnenuntergang
Exil (TV film)
Onkel Wanja - Szenen aus dem Landleben (TV film)
Vinnetou - Poslední výstřel
1964 Der Prozeß Carl von O. (TV film)
Hund des Generals, Der (TV film)
In der Sache J. Robert Oppenheimer (TV film)
Poslední Mohykán
Wartezimmer zum Jenseits
Záhadný Hektor
1963 Antonius und Cleopatra (TV film)
Das Glück der Ehe (TV film)
Das Leben ein Traum (TV film)
Der Belagerungszustand (TV film)
Der Klassenaufsatz (TV film)
Don Carlos - Infant von Spanien (TV film)
Stalingrad (TV film)
1962 Anfrage (TV film)
Terror en la noche
1961 Bankraub in der Rue Latour
Barbara - Wild wie das Meer
Bis zum Ende aller Tage
Elisabeth von England (TV film)
Sansibar
1960 Brücke des Schicksals, Die
Das Erbe von Björndal
Fabrik der Offiziere
Mystères d'Angkor - 1ère partie, Les
Mystères d'Angkor - 2ème partie, Les
Nacht fiel über Gotenhafen
Soldatensender Calais
1959 Der Frosch mit der Maske
Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
Věčně zpívají lesy
1958 Der Schinderhannes
Dr. Crippen lebt
Grabenplatz 17
Kristýna
1957 Hvězda Afriky
Noc, ve které přišel ďábel
1956 Schmutzige Hände (TV film)
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy

TV seriály

1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1977 Die Magermilchbande (TV seriál)
1975 Stechlin, Der (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1968 Madame Bovary (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)

Dokumentární

2011 German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace