foto

Richard Lineback

  • nar. 4.2.1952 (67 let)
    Frankfurt, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 McBride: Jako buldok (TV film)
2002 Kruh
Král Lear z Texasu (TV film)
2000 Hromy a blesky
1999 Dangerous Evidence: The Lori Jackson Story (TV film)
Varsity blues
1998 Blázni v parku
Dítě na prodej (TV film)
Krevní pouto
1997 After the Game
Šakal
1996 Twister
Zelený svět
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
Hvězdy padají na Henriettu
Josh Kirby: Bojovník s časem: Člověk jako domácí mazlíček
1994 Nebezpečná rychlost
Takoví normální zabijáci
1993 Návrat Sommersbyho
1992 Striptérka (TV film)
Woman with a Past (TV film)
1990 Slepá pomsta (TV film)
1988 Kdo seje vítr (TV film)
1987 Beyond the Next Mountain
1986 Return to Mayberry (TV film)
Škola letušek
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
Pátek třináctého 5
1984 Fatal Vision (TV film)
1983 Ghost Dancing (TV film)
1982 Johnny Belinda (TV film)
1981 Death Ray 2000 (TV film)
Hard Country
1980 Gideonova polnice (TV film)
Joni

TV seriály

2012 Strážce pořádku (TV seriál)
The Gunfighter (S03E01)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Země minulosti (S06E04)
2005 JAG (TV seriál)
Dvě města (S10E19)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Xindové (S03E01)
1994 Svědectví (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Daxová (S01E07)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - a.z.
Šedé přízraky (S02E22) - a.z.
1988 War and Remembrance (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Symbióza (S01E21)
1987 MacGyver (TV seriál)
Phoenix v ohrožení (S02E11)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 M*A*S*H (TV seriál)
Iluze nebo terapie (S11E02)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Drahý strýčku Abdule (S08E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace