foto

James Villiers

  • nar. 29.9.1930
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.1.1988 (57 let)
    Arundel, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Já jsem Tichborne
1996 E=mc2
Vrbičky pod sněhem (TV film)
1995 Kamarád vítr (TV film)
1994 Odhalení
1991 Král Ralph
Rozsudek smrti
The Gravy Train Goes East (TV film)
1990 Měsíční hory
1989 Aféra Profumo
1987 Running Out of Luck
1986 Good Doctor Bodkin-Adams, The (TV film)
1985 Honour, Profit & Pleasure (TV film)
1984 Ve stínu vulkánu
1983 Mantrap
1982 Znamení květiny (TV film)
1981 Jen pro tvé oči
1980 Marquise, The (TV film)
1979 Svatý Jack
1977 Joseph Andrews
Spectre (TV film)
1976 Sedm dní v Japonsku
1973 Ghost in the Noonday Sun
1972 Asylum
Podivuhodný pan Blunden
Ruling Class, The
Soukromý detektiv
1971 Krev z hrobky mumie
1969 Nice Girl Like Me, A
Some Girls Do
1968 Otley
The Touchables
1967 Half a Sixpence
Stiff Upper Lip (TV film)
1966 Nesprávná truhla
1965 Hnus
The Alphabet Murders
The Nanny
You Must Be Joking!
1964 Daylight Robbery
Father Came Too!
Za krále, za vlast
Zpropadená kariéra
1963 Girl in the Headlines
Murder at the Gallop
Proklatci
1962 Eva
Operation Snatch
1961 Bomb in the High Street
Clue of the New Pin, The
Petticoat Pirates
1958 Carry On Sergeant
1954 Late Night Final

TV seriály

1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1994 Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
Mazarinův drahokam (E05)
1991 Perfect Hero, A (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1989 Chelworth (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
Gentleman's Club, A (TV seriál)
Hemingway (TV seriál)
The Dirty Dozen (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1983 Irish R.M., The (TV seriál)
Jack of Diamonds (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1981 Brendon Chase (TV seriál)
1980 The Other 'Arf (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1978 Famous Five, The (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1975 Two's Company (TV seriál)
1974 Marty Back Together Again (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
1971 Shirley's World (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Sword of Honour (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
No Wreath for the General (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Ghost of Peter Sellers - a.z.

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace