foto

Wolfgang M. Bauer

  • nar. 9.6.1963 (56 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte: Ganz in Weiß (TV film)
2018 Kill Me Today, Tomorrow I'm Sick!
2016 Polizeiruf 110 – Und vergib uns unsere Schuld (TV film)
2015 Tatort - Der irre Iwan (TV film)
2014 Father Rupert Mayer
2013 Der große Schwindel (TV film)
Tatort - Die fette Hoppe (TV film)
2012 Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
Zeď
2011 Die Dienstagsfrauen (TV film)
Marie Brand und der Moment des Todes (TV film)
2010 Die Zeit der Kraniche (TV film)
Místo činu: Mnichov - Ztráta volnosti (TV film)
Neviditelná láska (TV film)
2009 Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
2006 Surprise! 12 Filme von Veit Helmer
2005 Nachtasyl (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
1999 Typisch Ed! (TV film)
1998 Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
1997 Die Musterknaben
Kabel und Liebe (TV film)
Kinderärztin Leah - Die Entführung (TV film)
1996 Der Fahrradfahrer oder 'Schröders Leidenschaft' (TV film)
Mýlit se je chlapské
Und keiner weint mir nach
1993 Geschichten aus der Heimat - Blattschuß (TV film)
Místo činu - Sen noci svatojánské (TV film)
Sein letzter Wille (TV film)

TV seriály

2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Alles oder nichts (E09)
Lügen und Geheimnisse (E08)
Stürmische Zeiten (E07)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das zweite Gesicht (S10E19)
2018 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
Zweite Chance (E05)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einmal im Leben (S16E25)
2015 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der Wald (E22)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Home Is Where the Heart Is (S02E05)
Borgia (TV seriál)
1496 (S03E02)
Otec Braun (TV seriál)
Poslední případ (E22)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Laubenpieper (S02E04)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Hra s ohněm (S03E08)
Těžké rozhodování (S03E02)
Otec Braun (TV seriál)
Vrah přichází (E16)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Big Ben (TV seriál)
Smrt kritika (S12E06)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Bankraub (E15)
1999 Der Solist (TV seriál)
Kein Weg zurück (E01)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Pédiatres, Les (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1995 Správná dvojka (TV seriál)
Erbarmungslos (E02)
1994 Ärzte (TV seriál)
1993 Russige Zeiten (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky