foto

Wolfgang M. Bauer

  • nar. 9.6.1963 (55 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kill Me Today, Tomorrow I'm Sick!
Marie fängt Feuer - Kleine Sünden (TV film)
Marie fängt Feuer - Zweite Chance (TV film)
2016 Polizeiruf 110 – Und vergib uns unsere Schuld (TV film)
2015 Kommissarin Lucas - Der Wald (TV film)
Tatort - Der irre Iwan (TV film)
2014 Father Rupert Mayer
Pfarrer Braun - Brauns Heimkehr (TV film)
2013 Der Große Schwindel (TV film)
Tatort - Die fette Hoppe (TV film)
2012 Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
Zeď
2011 Die Dienstagsfrauen (TV film)
Marie Brand und der Moment des Todes (TV film)
2010 Die Zeit der Kraniche (TV film)
Místo činu: Mnichov - Ztráta volnosti (TV film)
Neviditelná láska (TV film)
2009 Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
Pfarrer Braun - Glück auf! Der Mörder kommt! (TV film)
2006 Big Ben - Smrt kritika (TV film)
Surprise! 12 Filme von Veit Helmer
2005 Nachtasyl (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
2000 Starkes Team - Bankraub, Ein (TV film)
1999 Solist - Kein Weg zurück, Der (TV film)
Typisch Ed! (TV film)
1998 Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
1997 Die Musterknaben
Kabel und Liebe (TV film)
Kinderärztin Leah - Die Entführung (TV film)
1996 Der Fahrradfahrer oder 'Schröders Leidenschaft' (TV film)
Mýlit se je chlapské
Und keiner weint mir nach
1995 Starkes Team - Erbarmungslos, Ein (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Blattschuß (TV film)
Místo činu - Sen noci svatojánské (TV film)
Sein letzter Wille (TV film)

TV seriály

2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Home Is Where the Heart Is (S02E05)
Borgia (TV seriál)
1496 (S03E02)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Laubenpieper (S02E04)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Hra s ohněm (S03E08)
Těžké rozhodování (S03E02)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Pédiatres, Les (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Russige Zeiten (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace