foto

Jarvis W. George

  • nar. 8.12.1976 (42 let)
    Virginia Beach, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Officer Downe
2015 The Vatican Tapes
2009 Gamer
2008 Patologie
2005 Cry Wolf
2004 24. Den
2000 Homicide: The Movie (TV film)

TV seriály

2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Mr. & Mrs. Anderson (S09E15)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Neviditelný protivník (S04E09)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztráta paměti II. (S03E24)
Ztráta paměti I. (S03E23)
Hvězdná brána (TV seriál)
Plášť krále Artuše (S09E18)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
String Theory (S04E09)
Doghouse (S04E04)
Bang (S04E03)
Hvězdná brána (TV seriál)
Babylon (S09E08)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pověst nadevše (S02E22)
2003 Eve (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Zvláštní oddíl (S01E02)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace