foto

Tehmina Sunny

  • nar. 6.9.1980 (36 let)
    Croydon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Mad Genius Project
2015 Milenci v čase
The Vatican Tapes
2012 Amazing Love
Argo
2011 Elevator
2006 Potomci lidí
Running Out of Time

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Trigger Time (E03)
Tehrangeles (E02)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Click Your Poison (S01E10)
Policie Battle Creek (TV seriál)
2014 Extant (TV seriál)
24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (E06)
2013 Mistresses (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
2012 Newsroom (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Na samotě (S02E07)
Hrdinové (TV seriál)
Jeden z nás, jeden z nich (S03E03)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Velký skok (S01E03)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace