foto

Valerie Harper

  • nar. 22.8.1939
    Suffern, New York, USA
  • zem. 30.8.2019 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My Mom and the Girl
2015 Merry Xmas
2014 The Town That Came A-Courtin'
2012 Shiver
2011 Certainty
Fixing Pete (TV film)
Můj budoucí přítel (TV film)
2007 Golda's Balcony
2002 Tančírna Podzimní úplněk (TV film)
2000 Mary and Rhoda (TV film)
1997 Dog's Best Friend (TV film)
1995 I Want Him Back!
The Great Mom Swap (TV film)
1994 A Friend to Die For (TV film)
1993 Poetry Hall of Fame, The (TV film)
1991 Perry Mason: Případ smrtící módy (TV film)
1990 Stolen: One Husband (TV film)
1988 People Across the Lake, The (TV film)
Sbohem, supermámo (TV film)
1987 Strange Voices (TV film)
This Is Your Life (TV film)
1985 The Execution (TV film)
1984 Za to může Rio
1983 Invasion of Privacy, An (TV film)
1982 Don't Go to Sleep (TV film)
Farrellová pro lidi (TV film)
1981 Poslední den lásky (TV film)
1980 Fun and Games (TV film)
Poslední manželství v Americe
The Shadow Box (TV film)
1979 Druhá kapitola
1977 Night Terror (TV film)
1974 Freebie and the Bean
Thursday's Game (TV film)
1973 Shape of Things, The (TV film)
1969 With a Feminine Touch
1959 Li'l Abner
1956 Rock Rock Rock!

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Pískaná (S29E03)
Noční klub u Vočka (S28E21)
Dokonalý vnuk (S28E20)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Cock of the Sleepwalk (S10E11)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Před zničením otestujte (S24E10)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kam patřím (S07E12)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Rozvod (S04E05)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ericovo ošklivé ne-ne (S03E19)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Nedostatky (S02E15)
1995 Office, The (TV seriál)
1990 U nás na radnici (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
1977 Mary Tyler Moore (TV seriál) - herec, a.z.
The Last Show (S07E24)
Mary's Big Party (S07E22) - a.z.
1975 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Mary Richards Falls in Love (S06E11)
1974 Rhoda (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Lou's Second Date (S04E22)
Ted Baxter Meets Walter Cronkite (S04E21)
Better Late... That's a Pun... Than Never (S04E20)
další epizody (7)
1973 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Happy Birthday, Lou! (S04E15)
Almost a Nun's Story (S04E14)
We Want Baxter (S04E12)
další epizody (23)
1972 Columbo (TV seriál)
Rozhodující zápas (S02E03)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Courtship of Mary's Father's Daughter (S03E15)
Rhoda Morgenstern: Minneapolis to New York (S03E14)
It Was Fascination, I Know (S03E12)
další epizody (24)
1971 Story Theatre (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Ted Over Heels (S02E14)
The Square-Shaped Room (S02E13)
Is a Friend in Need (S02E12)
další epizody (23)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Christmas and the Hard-Luck Kid II (S01E14)
He's All Yours (S01E13)
1040 or Fight (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
She's The Best Thing In It
2014 Marsha Hunt's Sweet Adversity
2005 Words and Music in Honor of Fahrenheit 9/11 (TV film)
2003 CBS at 75 (TV film)
Eight Characters In Search of a Sitcom
2002 Lynda Carter: The E! True Hollywood Story (TV film)
Mary Tyler Moore Reunion, The (TV film)
She Turned the World On with Her Smile: The Making of the 'Mary Tyler Moore Show'
2001 Inside TV Land: The Mary Tyler Moore Show (TV film)
Intimate Portrait: Estelle Getty (TV film)
1997 Intimate Portrait: Mary Tyler Moore (TV film)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1991 Mary Tyler Moore: The 20th Anniversary Show (TV film)
1986 NBC 60th Anniversary Celebration (TV film)
1982 Natalie - A Tribute to a Very Special Lady (TV film)
1978 CBS: On the Air (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky