foto

Valerie Harper

  • nar. 22.8.1939 (78 let)
    Suffern, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My Mom and the Girl
2015 Merry Xmas
2014 Town That Came A-Courtin', The
2012 Shiver
2011 Certainty
Fixing Pete (TV film)
My Future Boyfriend (TV film)
2007 Golda's Balcony
2002 Tančírna Podzimní úplněk (TV film)
2000 Mary and Rhoda (TV film)
1997 Dog's Best Friend (TV film)
1995 Great Mom Swap, The (TV film)
I Want Him Back!
1994 A Friend to Die For (TV film)
1993 Poetry Hall of Fame, The (TV film)
1991 Perry Mason: Případ smrtící módy (TV film)
1990 Stolen: One Husband (TV film)
1988 People Across the Lake, The (TV film)
Sbohem, supermámo (TV film)
1987 Strange Voices (TV film)
This Is Your Life (TV film)
1985 Execution, The (TV film)
1984 Za to může Rio
1983 Invasion of Privacy, An (TV film)
1982 Don't Go to Sleep (TV film)
Farrellová pro lidi (TV film)
1981 Poslední den lásky (TV film)
1980 Fun and Games (TV film)
Poslední manželství v Americe
Shadow Box, The (TV film)
1979 Druhá kapitola
1977 Night Terror (TV film)
1974 Freebie and the Bean
Thursday's Game (TV film)
1973 Shape of Things, The (TV film)
1972 Columbo: Rozhodující zápas (TV film)
1969 With a Feminine Touch
1959 Li'l Abner
1956 Rock Rock Rock!

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Whistler's Father (S29E03)
Noční klub u Vočka (S28E21)
Dokonalý vnuk (S28E20)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Před zničením otestujte (S24E10)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kam patřím (S07E12)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
1995 Office, The (TV seriál)
1990 U nás na radnici (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1971 Story Theatre (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)

Dokumentární

2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
She's The Best Thing In It
2014 Marsha Hunt's Sweet Adversity
2005 Words and Music in Honor of Fahrenheit 9/11 (TV film)
2003 CBS at 75 (TV film)
Eight Characters In Search of a Sitcom
2002 Lynda Carter: The E! True Hollywood Story (TV film)
Mary Tyler Moore Reunion, The (TV film)
She Turned the World On with Her Smile: The Making of the 'Mary Tyler Moore Show'
2001 Inside TV Land: The Mary Tyler Moore Show (TV film)
Intimate Portrait: Estelle Getty (TV film)
1997 Intimate Portrait: Mary Tyler Moore (TV film)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1991 Mary Tyler Moore: The 20th Anniversary Show (TV film)
1986 NBC 60th Anniversary Celebration (TV film)
1982 Natalie - A Tribute to a Very Special Lady (TV film)
1978 CBS: On the Air (TV seriál)

TV pořady

2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl (TV pořad)
Jeff Probst Show, The (TV pořad)
Katie (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
The Doctors (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 TV's Greatest Sidekicks (TV pořad)
1994 Second Annual Comedy Hall of Fame, The (TV pořad)
1986 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
1984 Sunday Night Live (TV pořad)
1982 I Love Liberty (TV pořad)
Night of 100 Stars (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1972 The 24th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1971 The 23rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace