foto

Antoinette Bower

  • nar. 30.9.1932 (85 let)
    Baden-Baden, Baden-Württemberg, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Klub ráj
1984 Cowboy and the Ballerina, The (TV film)
Zločiny mužů
1982 Blood Song
Time Walker
1980 Hra na vraha
1978 First, You Cry (TV film)
1972 Die Sister, Die!
Superbeast
1971 Death of Innocence, A (TV film)
Koncert pro Satana
See the Man Run (TV film)
1969 Young Lawyers, The (TV film)
1968 Sunshine Patriot, The (TV film)
1967 Scorpio Letters, The (TV film)
1962 Vzpoura na Bounty

TV seriály

1989 Neon Rider (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Ptáci v trní (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Obrácený negativ (S04E02)
1973 Hawkins (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
The Starlost (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
Whiteoaks of Jalna, The (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Návnada (S02E01)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Convoy (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Probe 7 - Over and Out (S05E09)
1962 Combat! (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hudson's Bay (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace