foto

DTeflon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 BloodBath Jason's Revenge
First Kill Redemption
2013 2 zbraně
2012 BloodBath Jason Vs Micheal
First Kill
Patrola
2011 Poslední minuty na Zemi (TV film)
2008 Smrtící úder
Soudný den
2006 Man of the Year
2005 Přepadení 13. okrsku
2004 Collateral
2003 Zabiják
2001 Impostor: Živá zbraň
Lovec policajtů
2000 Amerika
1998 Bronx County (TV film)
Led (TV film)

TV seriály

2018 Waco (TV seriál)
Visions and Omens (E01)
2011 Kingová (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Nepotrestaný (S02E07)
Na očích (S02E06)
Žhář (S02E04)
další epizody (5)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
1997 Fast Track (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)

TV pořady

2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace