foto

Christine Tucci

  • nar. 19.1.1967 (53 let)
    Katonah, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Tom's Nu Heaven
2004 Roztomilý mazlíček
2003 Od srdce k srdci (TV film)
2002 Velký tlustý lhář
1999 K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem
1997 Prohnilá do morku kostí (TV film)
Soukromé neřesti
1996 'M' Word
Žranice

TV seriály

2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Spalovač tuku (S03E15)
2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
Píseň našeho života (S05E08)
Ticho (S05E07)
další epizody (4)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Není ryba jako ryba (S01E03)
2001 Philly (TV seriál)
Prisoner of Love (E07)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Ally McBealová (TV seriál)
Hlavní podezřelý (S03E15)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Gray Matters (S06E14)
1999 Advokáti (TV seriál)
Bay of Pigs (S04E09)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S05E12)
Pohotovost (TV seriál)
Greene bledne závistí (S06E03)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
McNeil and Pray (S05E11)
Gun with the Wind (S05E10)
Viagra-Vated Assault (S05E06)
další epizody (5)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky