foto

McKinley Freeman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Illicit
Message from a Mistress
The Best Thanksgiving Ever
2013 Crosstown
2012 Krásná řeznice (TV film)
Patrola
2011 Hallelujah (TV film)
2010 10 Years Later
Waking Madison
2008 Good Behavior (TV film)
McBride: Rekviem (TV film)
2007 Delta fór
Na mušce (TV film)
2004 Pop Rocks (TV film)

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nechat jít (S01E02)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
2016 Relationship Status (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Chybný úsudek (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Life of Riley (S01E07)
2011 The Protector (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Pod dohledem (TV seriál)
2009 Samantha Who? (TV seriál)
With This Ring (S02E20)
The Sister (S02E16)
My Best Friend's Boyfriend (S02E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zásady vedení (S07E05)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Velká hra (S02E14)
2006 Po právu (TV seriál)
Victims (E09)
2005 Closer (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Tři výstřely (S03E21)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Illicit
The Best Thanksgiving Ever
2016 Patriettes (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace