foto

Gord Rand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Red Balloon
The Idiot
The Lead (TV film)
Vicious Fun
2018 Man Running
Nechtěná sestra (TV film)
Prázdné hlediště
2017 The Definites
2014 Mapy ke hvězdám
2009 Pláč sovy
The Good Germany (TV film)
2008 Mayerthorpe (TV film)
Roxy Hunter and the Myth of the Mermaid (TV film)
Sonny Liston: Těžká váha
Triumph of Dingus McGraw: Village Idiot, The
2007 Vzkaz (TV film)
2006 Časovaná bomba (TV film)

TV seriály

2020 October Faction (TV seriál)
Pevnost (E01)
Trickster (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Parker chytá v žitě (S13E10)
2018 Výkupné (TV seriál)
Secrets and Spies (S02E03)
2017 Cardinal (TV seriál)
Woody (S01E04)
Cardinal (S01E01)
Pure (TV seriál)
Communion (S01E05)
Funeral (S01E04)
As One (S01E03)
další epizody (5)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Do boje! (S03E10)
Útok na Rack (S03E05)
Ranč Heartland (TV seriál)
Naši synové a dcery (S11E07)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Hranice (S01E06)
Wynonna Earp (TV seriál)
She Wouldn't Be Gone (S01E10)
Království (TV seriál)
Mezi mlýnskými kameny (S03E12)
Orphan Black (TV seriál)
From Dancing Mice to Psychopaths (S04E10)
The Redesign of Natural Objects (S04E08)
The Antisocialism of Sex (S04E07)
další epizody (8)
2014 Remedy (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Výbuch ticha (S07E17)
2013 Played (TV seriál)
Lawyers (E04)
Zločinná mysl (TV seriál)
What We Can't See (S01E03)
Dívka odjinud (TV seriál)
In Memoriam (S04E01)
2012 Saving Hope (TV seriál)
A New Beginning (S01E10)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Do No Harm (E13)
Triage (E12)
Brothers in Arms (E11)
další epizody (13)
V utajení (TV seriál)
What's the Frequency, Kenneth? (S02E15)
Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The Fall of the Republic (S01E12)
Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
Divorce Horse (S02E12)
2008 Dex Hamilton: Alien Entomologist (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
Heartland (TV seriál)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Zklamaná důvěra (S03E16)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Letadla, vlaky, auta (S03E06)
Advokátka (S02E12)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Thin Air (S01E05)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Astronaut Dreams (E03)
2001 Leap Years (TV seriál)

Dokumentární

2009 Letecké katastrofy (TV seriál)
Příliš rušné nebe (S08E01)
2008 Letecké katastrofy (TV seriál)
Tajemná srážka (S05E10)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Pond Life

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Pond Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky