foto

Josh O'Connor

  • nar. 20.5.1990 (28 let)
    Cheltenham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Josh O'Connor sa narodil 20. mája 1990 v meste Cheltenham, ktoré je známe ako veľké kúpeľné mesto v grófstve Gloucestershire. 

V roku 2011 promoval na Bristol Old Vic Theatre School. Toto dramatické konzervatórium patrí medzi najrešpektovanejšie a najúspešnejšie konzervatóriá Veľkej Británie. O'Connor sa objavil v TV seriáli Lewis (2012) a takisto pôsobil v biografickej dráme The Program (2015). Rolu si zahral aj vo filme Florence Foster Jenkins (2016).

Najväčší úspech mu však prinieslo stvárnenie Johnnyho Saxbyho vo filme God's Own Country (2017). Na otázku prečo súhlasil so stvárnením postavy Johnnyho odpovedal: „Prečítal som si scenár a ihneď som sa zamiloval do dvojice a príbehu ich vzťahu.“

Josh O'Connor meria 185 centimetrov.

Mr_Corny

Herecká filmografie

Filmy

2018 Only You
2017 Na konci světa
2016 Božská Florence
2015 Bridgend
Popelka
2014 Hide and Seek
Klub výtržníků
2013 Naše noviny slouží dvakrát (TV film)
2012 The Magnificent Eleven

TV seriály

2019 The Crown (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2018 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2017 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Amenhotepova kletba (S03E02)
2014 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
Live Free, Live True (S03E07)
The Incontrovertible Truth (S03E06)
další epizody (8)
2013 London Irish (TV seriál)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Plemeno zmijí (S06E02)
Pán času (TV seriál)
Studená válka (S07E09)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)

Dokumentární

2017 Barva jeho vlasů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace