Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jamiemu se vrací noc, kdy zemřel Nick, a jeho mysl postihují nejrůznější představy. Harry se snaží přijít na to, proč Jamie nezavolal pomoc a nechal Nicka na místě vykrvácet. Proto pátrá po jejich vzájemné minulosti. Také zjistí, že se Jamie sešel s Nickem na Manhattanu několik dnů před onou tragickou nehodou. Sonyu Barzelovou znepokojí, že Jamieho znovu spatřila na svém pozemku... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl byl určitě lepší. Ambroze je skvělý jako vždy a Jamie je docela normální chlap. Zatím postrádám motiv, ale vzhledem k tomu, co se dělo ke konci epizody je jasné že ten nesympatický Nick má blbý vliv i po smrti. Scéna se starcem ukazuje, jak vypadá když se do těla vyplaví velká dávka adrenalinu díky strachu ze smrti a tělo posílí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak fajn, část mého komentáře (respektive recenze) k předchozímu dílu už vlastně neplatí. Barvy se mixují zjevně ve všech vztazích bez ohledu na sexuální orientaci, jistota je holt kulomet:-) Tempo druhé epizody mi sice přišlo slabší, v zásadě mi to ale nevadilo, protože mě děj bavil. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama