foto

Keesha Sharp

  • nar. 9.6.1973 (45 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Born Guilty
Marshall
You Have a Nice Flight
2016 Killer Coach
2008 Shattered!
2007 Proč jsem se jen ženil
2004 Neumírej sám
2003 Leprechaun: Back 2 tha Hood
Nejhledanější v Malibu
2001 Tak nevyhrožuj

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 436 (S02E05)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bad Santas (S03E09)
What the Puck (S03E08)
Bali (S03E07)
další epizody (20)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Wreck The Halls (S02E10)
Fools Rush In (S02E09)
Fork-Getta-Bout It (S02E08)
další epizody (18)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Dar z nebes (S01E09)
Konspirační teorie (S01E07)
další epizody (6)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Malý svědek (S01E08)
Módní policie (S01E07)
další epizody (9)
2015 Hráč (TV seriál)
Downtown Odds (E08)
A House Is Not a Home (E07)
2014 Zkažená úča (TV seriál)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Poison Pen (S02E04)
2011 The Exes (TV seriál)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Vražedné graffiti (S07E13)
2006 The Game (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Jail (S01E21)
Everybody Hates Funerals (S01E17)
Everybody Hates the Gout (S01E16)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Food Stamps (S01E09)
Everybody Hates the Laundromat (S01E08)
Everybody Hates the Babysitter (S01E07)
další epizody (5)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Walking Wounded (S02E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pique (S02E20)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Welcome to New York (TV seriál)

TV pořady

2017 Animal Nation with Anthony Anderson (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Panama (S03E06)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace