foto

John Furlong

  • nar. 14.4.1933
    Albany, New York, USA
  • zem. 23.6.2008 (75 let)
    Nashville, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Maniacts
Theory of the Leisure Class, The
1998 Upíři
1997 Man Next Door, The
1995 Zoufalé pronásledování
1994 Wyatt Earp
1991 Kovboj Conagher (TV film)
Vesmírné komando
1988 Scandal in a Small Town (TV film)
Vlak do Texasu (TV film)
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
Trouble with Spies, The
1986 Odd Jobs
1985 Zubaté ostří
1981 Jacqueline Bouvierová Kennedyová (TV film)
Pošťák vždy zvoní dvakrát
Už nebudu mlčet (TV film)
1980 Memory of Eva Ryker, The (TV film)
More Wild Wild West (TV film)
1979 Beneath the Valley of the Ultra-Vixens
1978 Pokrevní bratři
Roj
1977 Jeden na jednoho
1976 Doc Hooker's Bunch
Helter Skelter (TV film)
Last of Mrs. Lincoln, The (TV film)
Tajný závod
Všichni prezidentovi muži
W. C. Fields and Me
1975 Podivná spravedlnost
Supervixens
1974 Busting
Letiště 1975
Na titulní straně
Ohnivá sedla
1973 Double Indemnity (TV film)
The Blue Knight (TV film)
1968 Finders Keepers, Lovers Weepers!
Vixen!
1967 Common Law Cabin
1965 Faster, Pussycat! Kill! Kill! - vyp.
Mudhoney

TV seriály

1995 Legend (TV seriál)
1992 Lucky Luke (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Miluj mě nebo mě opusť (S01E09)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 We Got It Made (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Studs Lonigan (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Lotsa Luck (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Corner Bar (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)

Dokumentární

1966 Mondo Topless - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace