foto

Christopher Neame

  • nar. 12.9.1947 (71 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doctor Who: Shada (TV film)
2006 Dokonalý trik
2005 Special Ed
2004 Mutant 3
2000 Highway 395
Trial & Retribution IV (TV film)
1997 Stopař
Strážci Apokalypsy (TV film)
1995 Lovec stínů 3
1994 Last Chance Detectives: Mystery Lights of Navajo Mesa, The (TV film)
Zásah z pekla
1993 Nezdolná síla (TV film)
Rána bez milosti
1992 Boris a Nataša
Doctor Who: Shada
Still Not Quite Human (TV film)
1991 Danger Team (TV film)
Diplomatická imunita
Edge of Honor
Vesmírné komando
1990 Radicals, The
1989 Boj o Grace magazín (TV film)
Krotitelé duchů II
Povolení zabíjet
1988 Hlásím svoji smrt
Krvavý kámen
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
Transformations
Uzavřený případ (TV film)
1987 Láska mezi zloději (TV film)
Ocelový meč
1976 Romeo and Juliet (TV film)
1972 Drákula roku 72´
1971 Lust for a Vampire
1970 No Blade of Grass

TV seriály

2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Bouřková fronta, část 2. (S04E02)
Bouřková fronta, část 1. (S04E01)
1998 Killer Net (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Prázdniny ve Washingtonu (S02E09)
1996 Cesta do neznáma (TV seriál)
Do světa kouzel (S02E01)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hrdinové a démoni (S01E11)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
A obloha plná hvězd (S01E09)
Zapadákov (TV seriál)
Zarya (S06E06)
1991 MacGyver (TV seriál)
Dobrý rytíř MacGyver - 1. část (S07E07)
1989 MacGyver (TV seriál)
Legenda o sv. Růži: 2. část (S05E02)
Legenda o sv. Růži: 1. část (S05E01)
1986 MacGyver (TV seriál)
V pasti (S01E12)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Cleopatras, The (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1994 Flesh and Blood: The Hammer Heritage of Horror (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace