foto

Clark Mathis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Tisíc slov
2008 Seznamte se s Davem
2007 Norbit
2006 Rocky Balboa
2005 V jednom kole
Štastné konce
2004 Ošizeni (TV film)
Perfektní skóre
2003 Společná řeč (TV film)
2002 Rozbal to naplno (TV film)
2000 Hromy a blesky
1997 Isle of Lesbos

TV seriály

2020 Stumptown (TV seriál)
All Quiet on the Dextern Front (E16)
Reality Checks Don't Bounce (E10)
2019 Stumptown (TV seriál)
Dex, Drugs and Rock & Roll (E06)
Rip City Dicks (E03)
2014 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Gets What She Really Wants (S02E08)
Valerie Faces the Critics (S02E07)
Valerie Is Taken Seriously (S02E05)
další epizody (7)
2012 Next Caller (TV seriál)
2011 Grimm (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Láska bolí (TV seriál)
Firsts (E01)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Pilot (E01)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Century City (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
You're Not Alone (E01)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
The Phantom Menace (S01E01)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Ošizeni (TV film)

TV seriály

2017 Powerless (TV seriál)
Cold Season (E05)
2015 Impastor (TV seriál)
2014 Grimm (TV seriál)
Pygmalion (S03E20)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Cooks in the Desert (S02E06)
2012 Grimm (TV seriál)
Organ Grinder (S01E10)
2011 Grimm (TV seriál)
The Three Bad Wolves (S01E06)
Supah Ninjas (TV seriál)
Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Thad's Back (S03E03)
The Captain (S03E01)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Cesta poznání (S02E08)
Výkupné (S01E11)
LAX (S01E08)
další epizody (4)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
4:30 AM (Apparently They Were Travelling Abroad) (S07E01)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
Choosing My Own Way of Life (S06E06)
Running to Stand Still (S05E10)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Hangs with the Cool Kids (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky