foto

Jocelyn Brando

  • nar. 18.11.1919
    San Francisco, California, USA
  • zem. 27.11.2005 (86 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Hvězdolet I. (TV film)
1981 Dark Night of the Scarecrow (TV film)
Drahá maminko
1980 Why Would I Lie?
1979 Good Luck, Miss Wyckoff
1978 A Question of Love (TV film)
Ať žije film!
1966 Štvanice
1965 Bus Riley's Back in Town
1963 Ošklivý Američan
1961 The Explosive Generation
1958 Step Down to Terror
1957 Nightfall
1955 Ten Wanted Men
1953 China Venture
Velký zátah
1945 Combat Fatigue Irritability

TV seriály

1981 Darkroom (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1981 The Rebels: Marlon Brando

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace