foto

John Maclaren

  • nar. 14.6.1951 (66 let)
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Touched
2016 Barva vítězství
2014 Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (TV film)
Tah pěšcem
Trailer Park Boys: Don't Legalize It
2013 Čas smrti (TV film)
Smrtící Slunce (TV film)
2012 Jesse Stone: Bludiště pochybností (TV film)
Paralelní světy
2011 Cyberbully (TV film)
Magnetické tornádo (TV film)
2010 Další šance (TV film)
Peepers
2008 Desátý kruh (TV film)
Smrtící posedlost (TV film)
Válečné hry 2: Kód smrti
2007 Kde jsi? (TV film)
2006 Jesse Stone: Smrt v jezeře (TV film)
Nebezpečné pouto (TV film)
2005 Capote
Maurice Richard
Zločiny z vášně (TV film)
2004 Den poté
Manners of Dying
Seven Times Lucky
2003 Anorexie (TV film)
Mafia Doctor (TV film)
Sex a svobodná matka (TV film)
2002 Dokonalá past
Nejhorší obavy
Trudeau (TV film)
Vánoční střevíčky (TV film)
Zločin je extrémní sport
2001 Osudový zlom
Poslední šance (TV film)
Vášeň a předsudky (TV film)
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Váha vody
1999 Dvojí obvinění
Nebeský oheň (TV film)
1998 Barneyho velká dobrodružství
Hledání
Out of Control
Ve službách legie
1997 Když je vrah na blízku
1996 Windsorský protokol (TV film)
1993 Stroke
Stroke
Ukryt v čase
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
1990 Terminal City Ricochet
1989 Lady Forgets, The (TV film)

TV seriály

2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
I See Your True Colors and That's Why I Hate You (S01E07)
2009 The Bitter End (TV seriál)
2007 4400 (TV seriál)
The Truth and Nothing But the Truth (S04E04)
2004 Naked Josh (TV seriál)
Shields Stories, The (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Liography (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Talitha Cumi (S03E24)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Naše město (S02E24)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace