Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Návrat k TPB nezačal zrovna slavně. Nepůsobí to úplně špatně, ale je to dlouhé, nudné a se spoustou hluché vaty. O nesvědčící délce nemá cenu psát, jenže moc nefungoval ani příběh. 3-* ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Ray zemřel (ale nebojte...). Julian krade s pomocí Jacoba moč, kterou pak přeprodává lidem (na čisté testy) a Ricky se od něj distancuje a pěstuje solo trávu a jezdí v autě, kde jede jen zpátečka. Bubbles žije dva roky pod domem u J-Roca a Lahey má v hlavě opět jen plán jak dostat Ricka za mříže, tentokrát s pomocí nastrčeného kokainu. Tak se dá shrnout začátek 'Don't Legalize It' (zápletka s Rickem, kdy nechce, aby byla tráva legální, protože by přišel o svou "živnost"). Přijde mi, že tahle banda bude tak nějak pořád točit, dokud budou moct, něco, nějak. Mají spoustu fanoušků a ač je tohle taky už pomalu deset let od vzniku, člověk se od těch postav těžko odpoutává, protože je to tak trefné a autentické ve svých základních motivech. Mnoho lidí nechápe, že TPB jsou seriálem, který je jednoduše o přátelství a to ne takovém tom umělém, ale ryzím. I přes svoje neshody a rozepře, k sobě vždy Julian, Ricky a Bubbles nachází cestu a to nepateticky, jak se to poslední dobou nevidí a nenosí. A ač nejsem fanda delších věcí TPB, má to ten "dá se na to dívat vždycky" vibe. Sic je to rozvleklé. ()

Reklama

desade 

všechny recenze uživatele

Ale áno, prečo nie? Tá amatérsko - dokumentárna kamera tomu dodáva šmrnc autenticity. Keď si človek uvedomí, koľkým v podstate "nehercom" táto séria (a téma) zabezpečila celkom slušnú životnú kariéru, neprestáva sa diviť. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Nejspíš to nejlepší z TBP, ale nedejte na mě, já jsem úchyl na nostalgické návraty. Tady už nejde ani tolik o šílenosti hlavních protagonistů a jejich nemesis pana Laheyho (i když na nějaké to šnupání kokainu ze slipů samozřejmě dojde), jako o tom, jak jsou všichni po pětileté pauze chudí, hnusní a v prdeli, na vozíku, po mrtvici nebo rovnou pod kytkama. Potemnělo to, fakt hodně, a taky to rozvíjí víc charaktery a tlačí na emoce. Neznamená to ale, že by to nebyla zábava. Absurdní situace a slovní přestřelky nechybí, akorát je jich míň a celé je to o poznání melancholičtější a drsnější. Čili to rozhodně není pro každého. Já tuhle novou vizi žeru. ()

Reklama

Reklama