foto

Robert Coleby

  • nar. 1947
    Ipswich, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Don't Tell
2015 House of Hancock (TV film)
StalkHer
2013 Cough
Stopy
2009 Voják 2
2006 Voják
2005 Dynastie: Rub a líc (TV film)
2004 Through My Eyes (TV film)
2003 Božská Lily (TV film)
Mořské panny (TV film)
2002 Lovec krokodýlů
2001 Prokletý talisman (TV film)
2000 Walk the Talk
1999 Chameleon II (TV film)
Nenápadné lži
1998 Day of the Roses (TV film)
Papoušek a poklad
1996 Fantom
1995 Ve jménu cti (TV film)
1989 This Man... This Woman (TV film)
1988 Sebastian and the Sparrow
The Prisoner of Zenda
1987 Great Expectations: The Untold Story (TV film)
1986 Hector's Bunyip (TV film)
Ivanhoe (TV film)
Modrý blesk (TV film)
1985 Odvážný hřebec Archer (TV film)
Robin Hood (TV film)
1983 Dokud nás smrt nerozdělí
1982 For the Term of His Natural Life (TV film)
1980 Coralie Landsdowne Says No (TV film)
1979 The Plumber (TV film)
1978 Conrad Martens - vyp.
1971 Last Run, The

TV seriály

2013 Místo zvané domov (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Důkaz (E08)
2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Catch and Release (S03E01)
2007 City Homicide (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
2003 Fat Cow Motel (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Outriders (TV seriál)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
Stranded (S01E02)
The Journey Begins (S01E01)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
Tales of the South Seas (TV seriál)
1997 Frontier (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Pilot (E01)
1993 Rajská pláž (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Skippy (TV seriál)
1990 E.A.R.T.H. Force (TV seriál)
1989 Inside Running (TV seriál)
Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Anzacs (TV seriál)
1984 Singles (TV seriál)
Special Squad (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Bellamy (TV seriál)
Levkas Man (TV seriál)
Punishment (TV seriál)
1980 Timelapse (TV seriál)
1979 Patrol Boat (TV seriál)
1978 Case for the Defence (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1976 Young Doctors, The (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1974 Death or Glory Boy (TV seriál)
John Halifax, Gentleman (TV seriál)
King Lear (TV seriál)
Zlatá horečka (TV seriál)
1973 Pollyanna (TV seriál)
Ski-Boy (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace