foto

Gene Ross

  • nar. 9.8.1930 (88 let)
    Austin, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Rozluč se s Toledem
1997 Lost Highway
1996 Ed
1994 Secret Sins of the Father (TV film)
1992 Babe
Woman with a Past (TV film)
1988 Halloween 4: Návrat Michaela Myerse
Zkus se přestěhovat
1987 Carly v akci (TV film)
1986 8 miliónů způsobů jak zemřít
Příběh Mitche Snydera (TV film)
Wisdom
Řekni ano!
1985 Basic Training
Rošťáci
1984 Andílek
Cloak & Dagger
Pátek třináctého 4
Půvabné svaly (TV film)
1983 Second Thoughts
1982 Ambush Murders, The (TV film)
Partneři
1981 Pennies from Heaven
1976 Keep My Grave Open
1975 Don't Open the Door!
1974 Scum of the Earth
1973 Encounter with the Unknown
Legend of Boggy Creek, The
Ústav hrůzy
1970 Bullet for Pretty Boy, A
1969 Cry for Poor Wally

TV seriály

1993 Strážce moře (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Cutter to Houston (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Phoenix, The (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Spider-Man (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace