foto

Isla Blair

  • nar. 29.9.1944 (72 let)
    Bangalore, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Brash Young Turks
2011 Johnny English se vrací
2005 The Quatermass Experiment (TV film)
2003 Život potom
2002 Mrs Caldicot's Cabbage War
2000 Dalziel a Pascoe: Mrtví cizinci (TV film)
1999 Největší obchodní dům na světě (TV film)
Zápas
1998 Nebe na zemi (TV film)
1997 House of Angelo, The
True Tilda (TV film)
1996 Office, The (TV film)
Zdá se, že... (TV film)
1992 Advocates II (TV film)
1991 Advocates I (TV film)
1990 Fraile, El
Ostrov pokladů (TV film)
1989 Indiana Jones a Poslední křížová výprava
Valmont
1985 Off Peak (TV film)
1984 Real Life
1983 Beggar's Opera, The (TV film)
1981 History Man, The (TV film)
1978 Englishman's Castle, An (TV film)
1976 Alien Attack (TV film)
1975 Canterville Ghost, The (TV film)
1970 Taste the Blood of Dracula
1969 Bitva o Británii
1968 Brouk v hlavě
Three Princess, The (TV film)
1965 Dr. Terror's House of Horrors
1964 Perný den

TV seriály

2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2013 Quick Cuts (TV seriál)
2010 Svobodný otec (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a sny (S06E02)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
1995 Konečný tah (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Good Guys, The (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Darling Buds of May, The (TV seriál)
1990 Haggard (TV seriál)
Medics (TV seriál)
1989 Mother Love (TV seriál)
1987 Bookie (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Hold the Back Page (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Six Centuries of Verse (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Alexa (TV seriál)
Bounder, The (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Crezz, The (TV seriál)
1976 One-Upmanship (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Doctors, The (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace