foto

Debbie Chazen

  • nar. 1.9.1971 (47 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kubík hrdina
2010 Anton Chekhov's The Duel
2007 Pán času: Plavba zatracených (TV film)
2004 Svatba po židovsku
Zoubek
2001 Barnie a jeho mrzutosti
Beginner's Luck
The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (TV film)
1999 Páté přes deváté
Vánoční koleda (TV film)
1998 Tess z D'Urbervillů (TV film)

TV seriály

2015 Asylum (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
2014 Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2013 Ambassadors (TV seriál)
Great Night Out (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
The Spa (TV seriál)
2011 Trollied (TV seriál)
2010 White Van Man (TV seriál)
2009 Psychoville (TV seriál)
We Are Klang (TV seriál)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Midsomer Life (S11E04)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Tik tak (S03E01)
2005 Pán času (TV seriál)
Tittybangbang (TV seriál)
2004 Mine All Mine (TV seriál)
Smoking Room, The (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
Mile High (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Estate Agents, The (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škrtičův les (S02E02)
1998 Killer Net (TV seriál)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
The Lakes (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace