foto

David Luther

  • nar. Mnichov, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Mindhorn
2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
2007 Grow Your Own
2006 Širé Sargasové moře (TV film)
2005 In the Bathroom

TV seriály

2017 The Last Post (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Black Sails (TV seriál)
XXXVIII. (S04E10)
XXXVI. (S04E08)
XXXIV. (S04E06)
další epizody (5)
Sherlock (TV seriál)
Poslední případ (S04E03)
2016 Black Sails (TV seriál)
XXVIII. (S03E10)
XXVI. (S03E08)
XXIV. (S03E06)
další epizody (5)
Tři mušketýři (TV seriál)
The Prize (S03E09)
Fool's Gold (S03E07)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Tři mušketýři (TV seriál)
Marnotratný otec (S02E08)
Svatba plná překážek (S02E07)
2014 The Driver (TV seriál)
The Smoke (TV seriál)
2013 Bílá královna (TV seriál)
Love and Death (E06)
War at First Hand (E05)
The Bad Queen (E04)
Textilka (TV seriál)
2012 Hit & Miss (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Town, The (TV seriál)
2011 The Hour (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Children, The (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace