foto

David Luther

  • nar. Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Mindhorn
2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
2007 Grow Your Own
2006 Širé Sargasové moře (TV film)
2005 In the Bathroom
2000 Pietà

TV seriály

2019 Jeho temné esence (TV seriál)
The Lost Boy (S01E05)
Armour (S01E04)
MatkaOtecSyn (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Hard Sun (TV seriál)
Sun Day (E06)
Ponorka (TV seriál)
Abrechnung (S01E08)
Verdammt (S01E07)
Gegen die Zeit (S01E06)
další epizody (8)
2017 The Last Post (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Konec kapitána Flinta (S04E10)
Kruh se uzavírá (S04E08)
Prolévání krve (S04E06)
další epizody (5)
Sherlock (TV seriál)
Poslední případ (S04E03)
2016 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Černá známka (S03E10)
Záchrana (S03E08)
Vzpoura proti osudu (S03E06)
další epizody (5)
Tři mušketýři (TV seriál)
The Prize (S03E09)
Fool's Gold (S03E07)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Tři mušketýři (TV seriál)
Marnotratný otec (S02E08)
Svatba plná překážek (S02E07)
2014 The Driver (TV seriál)
The Smoke (TV seriál)
2013 Bílá královna (TV seriál)
Love and Death (E06)
War at First Hand (E05)
The Bad Queen (E04)
Textilka (TV seriál)
2012 Hit & Miss (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Town, The (TV seriál)
The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2010 Accused (TV seriál)
Liam's Story (S01E04)
Helen's Story (S01E03)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Skeletons (S04E06)
Help (S04E05)
Duty of Care (S04E04)
další epizody (19)
2009 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Alesha (S01E07)
Paradise (S01E06)
Buried (S01E05)
další epizody (7)
2008 Children, The (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)