foto

Ian Butcher

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Robocop
2011 Šílená hra (TV film)
1999 Zločin v Silicon Valley

TV seriály

2017 Supergirl (TV seriál)
Luthors (S02E12)
2015 Motiv (TV seriál)
Kdo tady velí? (S03E02)
2013 Já a robot (TV seriál)
Hranice lidskosti (E01)
Arrow (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E04)
Continuum (TV seriál)
Split Second (S02E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
Chlapec musí žít (S05E11)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Anomálie XB-6783746 (S05E10)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pasáček (S01E06)
Lovci duchů (TV seriál)
Let It Bleed (S06E21)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Intervence (S02E01)
Vpád, část druhá (S01E20)
Vpád, část první (S01E19)
další epizody (4)
2009 V (TV seriál)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Předsunutá základna (S09E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace