foto

Michael Soltis

  • nar. 25.10.1971 (47 let)
    Minot, North Dakota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 With Child
2013 The Toyman Killer (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
Kráčející skála
2003 X-Men 2

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
Five, Six, Seven, Ate! (S05E03)
2017 iZombie (TV seriál)
Heaven Just Got a Little Smoother (S03E01)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
With All My Heart (S02E07)
Lovci duchů (TV seriál)
The Werther Project (S10E19)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Cvrček (S02E10)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Pilot (E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Srdcová královna (S02E09)
2005 Three Moons Over Milford (TV seriál)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Léčba nudou (S01E07)
2003 Smallville (TV seriál)
Stín minulosti (S02E19)
2002 Uneseni (TV seriál)
John (E09)
Dropping the Dishes (E08)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spása I. (S06E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace