foto

Adam Lolacher

  • nar. 29.11.1979 (40 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Snake Marked
2017 Hora mezi námi
Residue
The Cannon
2016 Stagecoach: The Texas Jack Story
2014 Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Cinemanovels
2012 Cokoliv, jen ne Vánoce (TV film)
2007 Zero Hour
2006 Windup

TV seriály

2019 The Terror (TV seriál)
All the Demons Are Still in Hell (S02E02)
2018 Life Sentence (TV seriál)
Sleepless Near Seattle (E08)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Oliver (S01E03)
Ice (TV seriál)
Facet (S01E06)
2014 Arrow (TV seriál)
Stateční a smělí (S03E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Sharp Teeth (S09E12)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Ariel (S03E06)
2012 Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nový řád 1 (S04E21)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zpátky a doleva (S05E02)
2010 Být Erikou (TV seriál)
Wash, Rinse, Repeat (S03E04)
2009 Kyle XY (TV seriál)
It Happened One Night (S03E01)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Harmony (S04E14)
Smallville (TV seriál)
Arktida (S07E20)
2007 Flash Gordon (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 A Snake Marked

Producentská filmografie

Filmy

2019 A Snake Marked

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky