foto

Howard Ward

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lady Chatterley's Lover (TV film)
London Road
2012 Podivný případ se psem (divadelní záznam)
2010 Lab Rats
2008 Hide, The
Střepy v hlavě
2006 Cashback
2005 The Government Inspector (TV film)
2004 Amnesia (TV film)
2003 Absolutní láska (TV film)
2001 Left Turn
Případy inspektora Lynleyho: Vysvobození (TV film)

TV seriály

2015 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 5 (S06E05)
Epizoda 4 (S06E04)
další epizody (5)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Daggerův klub (S17E01)
2014 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 5 (S05E05)
další epizody (6)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Toast of London (TV seriál)
2005 Footballers Wive$: Extra Time (TV seriál)
Ghost Squad, The (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2001 Gypsy Girl (TV seriál)
2000 Burnside (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1996 Insiders (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)

Dokumentární

2007 Inside the Living Body (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace