foto

Richard Gautier

  • nar. 31.10.1931
    Culver City, California, USA
  • zem. 13.1.2017 (85 let)
    Arcadia, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Někdo to rád studené
1989 Nejtajnější agent (TV film)
1988 Glitch!
1987 G.I. Joe: The Movie
1986 G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
GoBots: War of the Rock Lords
InHumanoids: The Movie
1985 This Wife for Hire (TV film)
1983 Copper Mountain
1980 Marathon (TV film)
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
Billy Jack Goes to Washington
Legrace s Dickem a Jane
Sex and the Married Woman (TV film)
1974 Thursday's Game (TV film)
1973 Honeymoon Suite
Záhada Mančuského orla
1972 Wild in the Sky
1968 Maryjane
1967 Divorce American Style
1964 Ensign Pulver

TV seriály

2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1995 Cow and Chicken (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
The Golden Palace (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Potsworth & Co. (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
Wake, Rattle & Roll (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Garfield a přátelé (TV seriál)
Munsters Today, The (TV seriál)
Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
Sky Commanders (TV seriál)
1986 Foofur (TV seriál)
InHumanoids (TV seriál)
Jonny Quest (TV seriál)
Life with Lucy (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
$weepstake$ (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
Mulligan's Stew (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Diana (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Here We Go Again (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Mr. Terrific (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

TV pořady

1988 Family Feud (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1979 Password Plus (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Dinah! (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1963 You Don't Say (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Wild in the Sky
1968 Maryjane

TV seriály

1969 Love, American Style (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1972 Wild in the Sky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace