foto

Bernie Kopell

  • nar. 21.6.1933 (84 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Horse Story
2010 První pes
2008 Dostaňte agenta Smarta
2007 Say It in Russian
2006 The Creature of the Sunny Side Up Trailer Park
2005 Cutter
2003 Dismembered
Záře lesa
2002 Stoneman, The
1998 Bug Buster
Jdi za hlasem srdce
Země svobodných
1991 Něco tomu chybí
1990 Love Boat: A Valentine Voyage, The (TV film)
1989 Nejtajnější agent (TV film)
1986 Bojová akademie (TV film)
1985 Half Nelson (TV film)
1978 A Guide for the Married Woman (TV film)
1977 Love Boat II, The (TV film)
1976 Cesta ke slávě
1972 Wild in the Sky
1966 Smrt obchodního cestujícího (TV film)
1965 Sally and Sam (TV film)
The Loved One
1964 Dobrý soused Sam
1963 Nadšením bez sebe
The Man from the Diners' Club
The Wheeler Dealers

TV seriály

2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ka Pa'ani Nui (S07E15)
2016 Kings of Con (TV seriál)
2015 Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randyho první láska (S04E22)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj přítel doktor (S03E08)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Která Prue je ta pravá? (S01E16)
1998 Lionhearts, The (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
1984 Legmen (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Ghost Busters, The (TV seriál)
Hot L Baltimore (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Me and the Chimp (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
Funny Face (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Lancelot Link/Secret Chimp (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2004 Living in TV Land (TV seriál)

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1977 The Love Boat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace