foto

Bernie Kopell

  • nar. 21.6.1933 (87 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Horse Story
2010 První pes
2008 Dostaňte agenta Smarta
2007 Say It in Russian
2006 The Creature of the Sunny Side Up Trailer Park
2005 Cutter
2003 Dismembered
Záře lesa
2002 Stoneman, The
1998 Bug Buster
Jdi za hlasem srdce
Země svobodných
1991 Něco tomu chybí
1990 Love Boat: A Valentine Voyage, The (TV film)
1989 Nejtajnější agent (TV film)
1986 Bojová akademie (TV film)
1985 Half Nelson (TV film)
1978 Příručka pro vdanou ženu (TV film)
1977 Love Boat II, The (TV film)
1976 Cesta ke slávě
1972 Black Jack
1966 Smrt obchodního cestujícího (TV film)
1965 Sally and Sam (TV film)
The Loved One
1964 Dobrý soused Sam
1963 Nadšením bez sebe
The Man from the Diners' Club
The Wheeler Dealers

TV seriály

2020 Stumptown (TV seriál)
All Quiet on the Dextern Front (S01E16)
2019 Bude líp (TV seriál)
Nesting (S03E03)
Silicon Valley (TV seriál)
Hooli Smokes! (S06E03)
Blood Money (S06E02)
Máma (TV seriál)
Goat Yogurt and Ample Parking (S07E03)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Velká hra (S07E15)
2016 Kings of Con (TV seriál)
2015 Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Dovolená na lodi (S04E03)
Arrested Development (TV seriál)
Off the Hook (S04E14)
Queen B. (S04E10)
Indian Takers (S04E03)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad Run Christmas Into the Ground (S01E09)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randyho první láska (S04E22)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kritik (S08E06)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj přítel doktor (S03E08)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Která Prue je ta pravá? (S01E16)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Poprava Svatého Valentýna (S09E15)
1998 Lionhearts, The (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Nemocný Will (S02E18)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Špionem proti svojí vůli (S01E62)
1984 Legmen (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Ghost Busters, The (TV seriál)
Hot L Baltimore (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Záruka vrácených peněz (S03E13)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
School of Fear (S04E05)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Ted Baxter's Famous Broadcasters' School (S05E23)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Mask of Death (S03E04)
1973 Harry O (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Me and the Chimp (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
Funny Face (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Boy Who Predicted Earthquakes / Miss Lovecraft Sent Me / The Hand of Borgus Weems / Phantom of What Opera? (S02E01)
1970 Lancelot Link/Secret Chimp (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2004 Living in TV Land (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1977 The Love Boat (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1982 Tattletales (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky